Borrel Bar Bites in Maassluis VERKOCHT

Adres
Markt 16
3142GG Maassluis

Vraagprijs
€ 0,- Inmiddels VERKOCHT

Huurprijs
€ 2.287,- Horeca ex BTW én € 385,- woonruimte vrij van BTW

Oppervlakte
+/- 100 m2 horecaruimte incl. 25 m2 en 54 m2 terrassen

Aantal zitplaatsen
+/- 40 binnen en +/- 68 op het terras

Verplichtingen
Brouwerij AB-Inbev en Speelautomaten (Speelautomaten tot augustus 2031)


Omschrijving

Een prachtige plek om te wonen en ondernemen in het historische centrum van Maassluis: Borrel Bar Bites. Dit knusse restaurant met een ruim terras van 54 m2 bevindt zich aan het bruisende horecaplein. Hier kun je 's middags en 's avonds genieten van een cocktail of een speciaal biertje van de tap, zowel in de sfeervolle bar als op het terras. Het menu biedt heerlijke lunch- en dineropties, bestaande uit diverse kleine gerechtjes en fingerfood die perfect zijn om te delen. De gerechten worden op prachtige planken geserveerd.

Borrel Bar Bites heeft een moderne en warme inrichting. Op de begane grond vind je een overzichtelijke bar, een restaurantgedeelte met zowel hoge als lage zitjes, toiletgroepen en een koelcel. De praktische keuken en spoelkeuken bevinden zich in de ruime kelder. Boven het horecagedeelte is er een woning met twee verdiepingen en een ruime zolder, die eventueel als woonruimte voor de ondernemer kan dienen. Deze woning heeft geen eigen opgang en is voorzien van een eenvoudige keuken, douchecabine, woonkamer en momenteel één slaapkamer, met de mogelijkheid om nog twee of drie kamers te creëren.

Inmiddels VERKOCHT De reden voor verkoop is dat de huidige ondernemer merkt dat hij deze zaak niet kan combineren met zijn andere werkzaamheden. Daarom heeft hij besloten deze mooie zaak te verkopen. Het huidige concept kan zeker ook gezien het omzetniveau worden voortgezet, maar de locatie leent zich ook goed voor andere concepten met een sterke focus op de bar, zoals een cocktailbar, een speciaalbiercafé of een muziekcafé. Het pand heeft een oppervlakte van ongeveer 75 m2 op de begane grond, met een ruim terras van 54 m2 aan het horecaplein van Maassluis. In de directe omgeving is er voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Kortom, dit is een prachtige kans om te wonen en te werken op een fantastische locatie aan het horecaplein in Maassluis.

Mocht u na het lezen van de advertentie de onderneming willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.