Brasserie de Dames in 's-Gravenzande

Adres
Langestraat 74A
2691BJ ’s-Gravenzande

Vraagprijs
€ 0,- verkocht

Huurprijs
€ 3.896,- ex BTW

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
190 m2

Aantal zitplaatsen
80 binnen en 40 op het verwarmd terras

Verplichtingen
Personeel

Website
http://brasseriededames.nl/


Omschrijving

Brasserie 'De Dames' is eind 2016 compleet verbouwd en ingericht, het interieur is onder andere door Woodfever verzorgd. Een warme moderne inrichting met een goede akoestiek en verlichting. Brasserie 'De Dames' heeft haar naam te danken aan het team van spontane dames dat dagelijks klaar staat om een heerlijk ontbijt, lunch, borrel en diverse maaltijden te serveren. In Brasserie 'De Dames' komen warmte, kwaliteit en gastvrijheid op een bijzondere manier samen.

Huidige exploitant wil meer tijd gaan besteden aan haar gezinsleven en wil haar "kindje" 'De Dames' verkopen aan iemand die de kansen op deze locatie ziet en de openingstijden en daarbij ook de omzet wil verruimen. 'De Dames' is nu enkel open van dinsdag t/m donderdag van 10-17 en vrijdag en zaterdag van 9-18. Gezien de ligging in het centrum vlakbij het Marktplein, de gratis parkeergelegenheid in de omgeving en het interieur is een avond opening zeer kansrijk, iets wat goed te zien is aan de bezetting van eetgelegenheden in de directe omgeving.

De onderneming een oppervlakte van meer dan 190 m2 sfeervol ingericht met 80 zitplaatsen binnen;

• Een verwarmd voor-terras van +/-40 zitplaatsen.
• Een restaurant gedeelte met open keuken en bar.
• In het restaurant zijn 80 ruime zitplaatsen op diverse hoogtes en zit vormen.
• Een zeer ruime keuken voorzien van apparatuur om een uitgebreide menukaart te kunnen voeren.
• Flinke opslagruimte en kantoor.

Het restaurant is zeker voort te zetten met huidig concept maar de ruimte leent zich ook voor andere concepten. Denk hierbij aan een Franse Bistro of een goed Italiaans-, Mediterraans-, Tapas- of Vis specialiteiten- Restaurant.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.