Brasserie de Ommekeer Hellevoetsluis

Adres
Struytse Hoeck 307
3223DE Hellevoetsluis

Vraagprijs
€ 00,-

Huurprijs
€ 0 Op aanvraag beschikbaar

Oppervlakte
198 m2

Aantal zitplaatsen
136 waarvan 36 op het terras

Verplichtingen
Personeel

Website
https://youtu.be/mqagB8_MUWw


Omschrijving

Brasserie de Ommekeer zit in het overdekte middengedeelte van het drukke winkelcentrum De Struytse Hoeck in Hellevoetsluis. Dit winkelcentrum heeft het hele jaar rond bezoekers uit een grote regio, zomers aangevuld met toeristen die in de omgeving overnachten.

De brasserie wordt nu met name benut als lunchroom maar biedt zeer veel kansen voor een concept dat ook in de avond open is. Denk hierbij aan een familie restaurant, een eetcafé of een pannenkoekenrestaurant. Met een goede bereikbaarheid, volop gratis parkeergelegenheid, een mooi terras en een ingang in en een buiten het winkelcentrum is de Ommekeer echt een mooie horeca-locatie met vele mogelijkheden! Vanwege gezondheidsproblemen is huidig ondernemer helaas genoodzaakt om te verkopen.

De open keuken is ruim opgezet direct bij de ingang van de zaak, hierdoor is er vanuit de keuken ruimte voor interactie met de gasten. Aan de achter zijde van de Brasserie is er door de vele hoge ramen goed zicht op het stadspark achter het terras. Op zomerse dagen kunnen de gasten hier op het terras in de zon genieten, even uit de drukte van het winkelcentrum. Dit terras is eventueel nog uit te breiden qua meters, hiervoor moet wel eerst goedkeuring worden gevraagd aan de gemeente.

• Zitplaatsen binnen: 100
• Zitplaatsen terras: 36 (eventueel uit te breiden)
• Aantal m2: 198
• Openingstijden: Het bedrijf kan en mag 7 dagen per week geopend zijn uiterlijk tot en met 24.00 uur, dan met een speciale vergunning is een verruiming van openingstijden mogelijk.
• Personeel: Er rust 1 vast personeel contract op het bedrijf ( het andere personeelslid vertrekt bij verkoop en hoeft daarom niet over te worden genomen), in nader overleg ontvangt u verder informatie

Mocht u na het lezen van deze advertentie interesse hebben in dit horeca bedrijf neem dan voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen vrijblijvend contact op met Rik Hendriks op 06-83900428 of via rik@dehorecatussenpersoon.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.