Brasserie en Hotel in het Westland

Adres
Langestraat 137
2691BD 's-Gravenzande

Vraagprijs
€ 0 op aanvraag beschikbaar

Huurprijs
€ 0 Op aanvraag beschikbaar

Oppervlakte
+/- 250 m2 Restaurant gedeelte en +/- 400 m2 Hotel

Aantal zitplaatsen
+/- 85 in het restaurant

Verplichtingen
Op aanvraag beschikbaar

Website
https://www.chapter-armada.com/


Omschrijving

Inmiddels verkocht en overgedragen per 20 oktober 2022:

Brasserie Chapter is gevestigd in een monumentaal pand, voorheen de Spaanse Vloot. Een grote historie voor de s'-Gravenzandse inwoners. Het pand komt voort uit 1642 en diende vroeger als herberg en ontmoetingsplaats. De fam. Verhoeckx heeft ongeveer 60 jaar lang Restaurant de Spaansche Vloot gerund. Na een grondige renovatie van het restaurant gedeelte vanaf december 2018, is hier sinds augustus 2019 Brasserie Chapter gevestigd.

Maar niet alleen eten kan bij Brasserie Chapter, maar ook slapen! Boutique Hotel Armada, een klein persoonlijk hotel met 6 kamers die ieder een eigen inrichting heeft. Slapen en eten krijgen een nieuw leven in dit karakteristieke pand. Dit in combinatie met een enthousiaste lach van het personeel.

Mocht u na het lezen van de advertentie de onderneming willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.