Brasserie in het centrum van Den Haag

Adres
Kettingstraat 1B
2511AL Den Haag

Vraagprijs
€ 69.000,- voor Goodwill en Inventaris

Huurprijs
€ 54.500,- excl. BTW per jaar

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
250 m2

Aantal zitplaatsen
110


Omschrijving

Op een toplocatie in het centrum van Den Haag bieden wij deze modern ingerichte, succesvolle Brasserie aan. Deze brasserie is gelegen vlakbij het Binnenhof, De Passage, De Haagsche Bluf en het Noordeinde. De gevoerde keuken is Frans- Mediterraans in een sfeervol warm interieur.

Brasserie Buitenhof heeft 110 zitplaatsen verdeeld over twee etages en heeft een leuk terras aan de gevel. Er loopt dagelijks veel publiek door de straat, om te winkelen, te eten of voor een bioscoopbezoek. De gasten van de Brasserie komen van de talloze bedrijven uit de nabije omgeving, expats, toeristen en ambtenaren van de in de buurt gelegen ministeries en gemeente.

Mocht u na het lezen van deze advertentie interesse hebben in dit horeca bedrijf neem dan voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen vrijblijvend contact op met Rik Hendriks op 06-83900428 of via rik@dehorecatussenpersoon.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.