Brasserie in winkelcentrum De Tuinen Naaldwijk te koop

Adres
De Tuinen 8
2671NX Naaldwijk

Vraagprijs
€ 0,- VERKOCHT voor Goodwill, Inventaris en Huurdersbelang

Huurprijs
€ 0 VERKOCHT Op aanvraag beschikbaar

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
81 m2 binnen 52m2 terras en 32 m2 opslagruimte

Aantal zitplaatsen
36 zitplaatsen binnen en 48 terras

Verplichtingen
Overname personeel


Omschrijving

VERKOCHT Deze moderne Brasserie is gevestigd in Winkelcentrum de Tuinen. Midden in het Centrum van Naaldwijk, de hoofdkern van de gemeente Westland (108.603 inwoners). Het succesvolle Winkelcentrum De Tuinen heeft meer dan 60.000 bezoekers per week met een totaal winkeloppervlak van ca. 15.000 m². Het winkelcentrum beschikt over een parkeergarage van 560 auto’s (eerste 3 uur gratis).

De belangrijkste trekkers van het winkelcentrum zijn: H&M, Shoeby, Xenos, ANWB, Blokker en Dirk van den Broek. Brasserie Bou is al sinds 1998 dé Huiskamer van het Westland, gasten komen hier voor een goede kop koffie met appeltaart of om te genieten van heerlijke broodjes.
Na al die jaren is de eigenaresse toe aan een nieuwe uitdaging dichter bij huis, hierom wil ze haar “trots” verkopen.

De onderneming is zeer goed ongewijzigd over te nemen, maar voor een koper liggen hier zeker nog kansen. Denk hierbij aan verruiming van de openingstijden of aanpassing van het concept.

Brasserie Bou ligt centraal in het Winkelcentrum met een ruim ovaal terras met 48 zitplaatsen op het middengebied. Binnen zijn er 36 zitplaatsen, een praktische bar, half open keuken en toiletten. Op een andere plek in het winkelcentrum wordt er nog een opslag ruimte gehuurd waar ook koel en vriesruimte aanwezig is.

Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.