Cafe de Asplaag in Den Haag te koop

Adres
Koningin Emmaplein 7
2518RH Den Haag

Vraagprijs
VERKOCHT € 0,- voor goodwill en inventaris

Huurprijs
€ 0,- VERKOCHT

Oppervlakte
+/- 154 m2

Aantal zitplaatsen
+/- 45 zitten (+/-90 personen staand)

Verplichtingen
Géén

Website
https://deasplaag.nl/


Omschrijving

VERKOCHT De vraagprijs is verlaagd naar €37.500,-. Het bekende café "de Asplaag" in het bruisende Energiekwartier in Den Haag wordt op dit moment gebruikt voor besloten feestjes, borrels etc.
De huidige ondernemers hebben in 2018 dit Café overgenomen om als verlengstuk van hun evenementenbureau te dienen. Echter merken ze dat het voor hun lastig te combineren is en willen het Café daarom verkopen.
Wel staan ze open voor een eventuele samenwerking met een nieuwe ondernemer op het vlak van bedrijfsborrels en andere events. Het Café heeft eind 2018 een metamorfose ondergaan en is verbouwd van een donker café tot het hippe, lichte en frisse café wat het nu is.

Voor een nieuwe ondernemer liggen er hier veel kansen en mogelijkheden. Zo kan er boven het Café gewoond worden, hier zijn 3 kamers en is op dit moment in gebruik als kantoor voor het evenementenbureau. Er is een vergunning aanvraag ingediend om aan de voorzijde langs de Kade een terras van +/- 10m2 te mogen plaatsen. Ook wordt er aan de andere kant van het water ongeveer 170 woningen gebouwd in diverse categorieën. Een concept wat zich richt op lunch, diner met mooie speciaal bieren en wijnen zou hier zeker goede kansen hebben. De onderneming is vrij van verplichtingen van brouwerijen, personeel en speelautomaten over te nemen.

Mocht u na het lezen van de advertentie de onderneming willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.