Cafe De Kat in de Stad te Delft te koop

Adres
Markt 33
2611GR Delft

Vraagprijs
Onder voorbehoud verkocht € 35.000,-

Huurprijs
Onder voorbehoud verkocht € 2.650,- per maand vrij van BTW

Huurborg
3 maanden huur

Oppervlakte
+/- 165 m2 waarvan +/- 80 m2 kelder

Aantal zitplaatsen
32 binnen en 14 op het terras

Verplichtingen
Brouwerij Grolsch


Omschrijving

Onder voorbehoud verkocht De Kat in de Stad op de meest toeristische plek van Delft, de Markt. Dit moderne Café met een knipoog naar de naam richt zich op de vele passanten, inwoners en studenten. Een plek om te genieten van een heerlijk glas bier, goed gesprek met een prachtig uitzicht op Oude Kerk en het Stadhuis.

Dit Café heeft een gezellig terras, binnen zijn er diverse zitjes op verschillende hoogtes wat een warme uitstraling geeft. De bar is ruim opgezet en er zijn meerdere glasdeur koelingen op ooghoogte waarin de vele soorten bieren te zien zijn. De Kat in de Stad leent zich goed voor afstudeer -en bedrijfsborrels, vrijgezellen avonden etc. Af en toe zijn er optredens van diverse artiesten, dit is dan ook met recht een fijne plek om een biertje te drinken. Elke donderdag is de weekmarkt voor de deur van het Café, op zaterdag zijn er op steenworp afstand meerdere soorten markten.

Het bedrijf is op huidige wijze goed door te zetten maar het kan eventueel ook worden benut voor andere concepten. Hierbij moet wel rekening worden gehouden met de verplichtingen aan de brouwerij en van speelautomaten. Uiteraard kan dit in een gesprek worden toegelicht.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze onderneming, kunt u contact opnemen met Rik Hendriks op 06-83900428 of via rik@dehorecatussenpersoon.nl. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.