Café de Kleine Jan in Monster - Westland te koop

Adres
Kerkplein 4
2681bb Monster

Vraagprijs
€ 0

Huurprijs
€ 0,- ex BTW

Oppervlakte
200 m2

Aantal zitplaatsen
100

Verplichtingen
Personeel


Omschrijving

Verkocht onder voorbehoud.

Café de Kleine Jan in Monster is al 17 jaar een begrip in het Westland en is het enige café in Monster, met een groot terras. De ligging is zeer goed aan het einde van de winkelstraat recht tegenover de kerk op het Kerkplein. Op dit moment wordt de onderneming met name als een café/feest café met een beperkte menukaart qua eten. Huidige ondernemers zijn na 17 jaar toe aan een ander leven dan het kroegleven.

Er liggen hier behoorlijke kansen voor een nieuwe ondernemer, de plek leent zich ervoor om niet alleen als Café te draaien maar zeker ook om meer zitplaatsen te creëren en er een warm eetcafé / brasserie van te maken. Maar ook een tapasformule of een 3 gangen menu restaurant zou hier een goede kans maken.

Gezien de lage overnamevraagprijs is dit een mooie kans voor een startende ondernemer binnen een franchise formule of als zelfstandig horecabedrijf.

Huidige openingstijden zijn van dinsdag t/m zaterdag van 11.00 tot 02.00 uur waarbij er geen lunch wordt geserveerd.

• Aantal m2: +/- 200 m2 binnen
• Terras: 48 zitplaatsen het hele jaar
• Huur: € 3.500,- per maand exc. BTW
• Vraagprijs goodwill en inventaris: € 39.000,-
• Verplichtingen: Personeel

Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze onderneming, kunt u contact opnemen met Rik Hendriks op 06-83900428 of via Rik@dehorecatussenpersoon.nl.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.