Café de Koepoort Delft ter overname

Adres
Oosterstraat 2
2611TW Delft

Vraagprijs
VERHUURD € 0,-

Huurprijs
VERHUURD € 0 per maand ex BTW

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 75 m2

Aantal zitplaatsen
+/- 30 binnen en +/- 40 verdeeld over 2 terrassen

Verplichtingen
Speelautomaten en Brouwerij middels huur


Omschrijving

VERHUURD Café de Koepoort is een gezellig Café met een leuk terras aan het water met uitzicht op de Koepoortbrug. Aan de voorzijde ligt ook nog een beschut terras waar het bij de eerste zonnestralen al heerlijk vertoeven is. Café de Koepoort is het eerste Café vanaf de Parkeergarage Markt, een goed bereikbare plek waar zeer veel mensen langslopen.

Bij de Koepoort werd vanuit een kleine praktische keuken barhapjes geserveerd, dit is nog wel uit te breiden. In het midden van het Café staat een gezellige ronde bar waardoor er goed overzicht is. Dit Café leent zich uitstekend voor afstudeer en bedrijfsborrels, of om meer met speciaal bieren en eten te combineren. In het verleden werd er hier op 3 dartbanen Darts gespeeld, iets wat ook zeker weer tot de mogelijkheden behoort.

Elk jaar zijn er een aantal evenementen waar Café de Koepoort een uitstekende ligging voor heeft, denk bijvoorbeeld aan Carnaval, maar ook de intocht van Sinterklaas en aan het Varend Corso wat langs het terras vaart. Voor een nieuwe ondernemer liggen hier mooie kansen om met een lage overname en huur op een mooie plek te starten in de Horeca.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.