Café de Vlouw in Delft ter overname

Adres
De Vlouw 27
2611EW Delft

Vraagprijs
€ 0,- VERKOCHT

Huurprijs
VERHUURD € 0,- vrij van BTW

Huurborg
3 maanden huur

Oppervlakte
+/- 70 m2

Aantal zitplaatsen
+/- 30 binnen en 12 op het terras

Verplichtingen
Speelautomaten en Brouwerij middels huur


Omschrijving

VERHUURD Tussen de Delftse grachten, midden in het centrum ligt het bekende Delftse Café de Vlouw. Veel gasten weten hun weg te vinden naar dit Café vanwege pub-quizzen, klaverjassen darten en zelfs tafelvoetbal. In totaal zijn er 3 dartbanen en de afgelopen jaren hadden ongeveer +/- 11 dart teams hun thuisbasis.

Voor in het Café is het bar gedeelte met een aantal hoge tafels en achterin het Café is het Darts gedeelte. Een nieuwe ondernemer kan hier zeker ook andere kansen benutten zoals het uitbreiden van het bier assortiment, eerder op de dag openen of het concept wijzigen naar bijvoorbeeld een shotjes of cocktailbar.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp. Bezichtigingen alleen op afspraak na contact met de makelaar.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.