Café Enphi in Den Haag verpacht

Adres
Lijsterbesplein 1
2563KX Den Haag

Vraagprijs
€ 0 voor Goodwill inmiddels verpacht

Huurprijs
INMIDDELS VERPACHT € 0,- pacht per week ex BTW zonder woning

Oppervlakte
Binnen +/- 75 m2 exclusief kelder

Aantal zitplaatsen
+/- 40 binnen en 30 op het terras

Verplichtingen
Speelautomaten via de verhuurder, verdeling 50/50


Omschrijving

INMIDDELS VERPACHT Café Enphi is een buurtcafé met een prachtig terras op een mooie plek in de Bloemenbuurt. Het Café is in een hoekpand gevestigd direct naast een ruim parkeerterrein tegenover de tramremise van de HTM gevestigd en is een bekend café bij het HTM personeel. Café Enphi is compleet ingericht met bar, toiletgroep, ruime kelder en een achtertuin met opslag. Er is een keuken maar deze wordt gedeeld met de bewoners van de bovengelegen woning. De vergunning laat openingstijden toe tot 01.30 uur van zondag t/m woensdag en tot 02.30 uur op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Het Café is op dit moment tijdelijk gesloten, hier is rekening mee gehouden in de aantrekkelijke prijs en de overnamesom kan eventueel ook op afbetaling worden voldaan.

Mocht u na het lezen van deze advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of via 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.