Cafe Freddy's in Ter Aar te koop

Adres
Vosholplein 12-13
2461AA Ter Aar

Vraagprijs
Onder voorbehoud verkocht € 0.000,-

Huurprijs
€ 2.200,- per maand ex BTW

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
195 m2

Aantal zitplaatsen
+/- 35

Verplichtingen
Brouwerij (opzegtermijn 2 maanden) en Speelautomaten

Website
https://youtu.be/gsD2l9yWV2g


Omschrijving

VERKOCHT Café Freddy’s in Ter Aar (Gemeente Nieuwkoop) wordt op dit moment geëxploiteerd als een echt Feestcafé. Huidig ondernemer heeft naast het café ook nog een andere onderneming waar hij zijn focus op wil leggen. Om deze reden zoekt hij iemand die café Freddy’s over wil nemen.

Café Freddy’s is een feestcafé met een ruime dansvloer met danspaal, een sfeervolle carrousel bar en een mooie rookruimte met een knipoog naar Amsterdam. Daarnaast zijn er ook twee dartbanen waar competitie op wordt gespeeld en een DJ Booth aan de dansvloer.
Café Freddy’s zit aan het Vosholplein met veel ruimte om gratis te parkeren. Voor de deur is er een terras van 13 m2. De omzet is hier eventueel uit te breiden door een kleine keuken toe te voegen en daar vanuit eenvoudige gerechten te serveren.

Op dit moment zijn de openingstijden op dinsdag, woensdag en donderdag vanaf 18.00 uur. Vrijdag en zaterdag vanaf 16.00 uur en zondag 14.00 uur tot 04.00 uur.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.