Café in Delft te koop dichtbij Station Delft Centrum

Adres
Coenderstraat 54
2613sp Delft

Vraagprijs
€ 0

Huurprijs
€ 0 per maand vrij van BTW

Oppervlakte
+/- 115 m2

Aantal zitplaatsen
+/- 35

Verplichtingen
Speelautomaten en brouwerij


Omschrijving

Verkocht! Café de Sport is een begrip in Delft, een ouderwets café waar gezelligheid geen tijd kent. De vaste basis voor 2 carnavalsverenigingen en een aantal dart teams. Huidig ondernemer wil graag wat meer van de wereld zien waardoor ze nu het café willen verkopen.

Het café heeft in de kelder een keukentje en een grote opslagruimte met kelderbier. Op de begane grond staat een halfronde gezellige bar, een verhoging met wat tafeltjes en 2 dartbanen.Tegenover de bar is een zeer ruime rookruimte gemaakt met 2 speelautomaten.

Dit café is prima op huidige wijze door te exploiteren, maar er liggen zeker ook andere kansen.Tegenover het café is het nieuwe centraal station met daarin ook het stadskantoor van Delft gevestigd. Op een steenworp afstand wordt gebouwd aan het grote stadspark “van Leeuwenhoekpark”.

De Coenderstraat is sinds eind 2017 voor autoverkeer richting het centrum een belangrijke route. Hiervoor worden de trottoirs, de fietspaden en de autoweg verbreed. Vanwege deze verbreding ontstaat er de mogelijkheid om een terrasvergunning
aan te vragen. Dit terras zal naar alle waarschijnlijkheid zo’n 30m2 groot kunnen worden. Een andere functie dan café kan hier erg succesvol worden vanwege de veranderde omgeving. Denk hierbij aan ontbijtbar, een lunchroom en een eetcafé.

• De onderneming heeft ongeveer 85m2 op de begane grond, de keuken is +/-15m2 en de opslag +/- 15m2.
• De huur bedraagt € per maand vrij van BTW

Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze onderneming, kunt u contact opnemen met Rik Hendriks op 06-83900428 of via rik@dehorecatussenpersoon.nl.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.