Cafe in Delft ter overname

Adres
Nieuwe Langendijk 50A
2611VL Delft

Vraagprijs
€ 0 VERKOCHT

Huurprijs
€ 0 VERHUURD

Huurborg
3 maanden huur

Oppervlakte
+/- 50 m2

Aantal zitplaatsen
+/- 30 binnen

Verplichtingen
Brouwerij en Speelautomaten middels huur


Omschrijving

Café Phoenix is al 17 jaar een begrip in Delft, in dit gezellige café komen diverse gasten; toeristen, studenten, muzikanten etc....
Na 17 jaar zijn wij op zoek naar een ondernemer die op deze locatie in het mooie Delft een Horecabedrijf wil beginnen.

Aan de gevel van het Café is er een terras met 5 tafels wat het hele jaar mag blijven staan en op de middenberm is ook nog ruimte voor een zomers terras met 12 tafels. Café Phoenix zit op de wandelroute vanaf de parkeergarage "Markt" naar de binnenstad van Delft.

De laatste ondernemer had een vergunning met daarin vrije sluitingstijd op maximaal 4 dagen per week. Een nieuwe ondernemer zal deze ruime vergunning weer aan moeten vragen bij de Gemeente Delft.

Mocht u na het lezen van deze advertentie interesse hebben in dit Café bedrijf neem dan voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen vrijblijvend contact op met Rik Hendriks op 06-83900428 of via rik@dehorecatussenpersoon.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.