Café in Maassluis te huur

Adres
Nieuwstraat 28
3141AA Maassluis

Vraagprijs
€ 7.500,- voor het huurdersbelang

Huurprijs
€ 2.500,- ex BTW per maand inclusief woning

Oppervlakte
+/- 75 m2 horecaruimte en 55 m2 terras

Aantal zitplaatsen
zelf te bepalen

Verplichtingen
Speelautomaten via de verhuurder


Omschrijving

Dit is een uitgelezen kans om zonder grote overnamesom en verbouwing op een prachtige plek een Café/Eetcafé te beginnen met de mogelijkheid voor een prachtig terras aan hét evenementenplein van Maassluis. In het verleden was hier Café de Musketier gevestigd en later Café Rizzy. In de afgelopen maanden heeft de verhuurder het pand van binnen en buiten volledig gerenoveerd en zijn zowel het Horeca gedeelte als de woning als nieuw. Het enige wat een nieuwe huurder nog zal moeten aanschaffen is een inventaris, voor de rest is alles opnieuw gestukt, geïsoleerd, de elektra vervangen etc.

Op de begane grond is het Café gedeelte met een ruime bar, veel ramen met zicht op het plein en de winkelstraat, de toiletgroep en de keuken. In de zeer ruime kelder is er een flinke koelcel en voldoende opslagruimte, boven het Café is de woning welke via een eigenopgang aan de zijkant van het gebouw is te bereiken. Deze woning heeft op de eerste etage een ruime woonkamer en vernieuwde keuken en op de tweede etage vindt u de slaapkamer en vernieuwde badkamer.

De foto's zijn tijdens de verbouwing genomen, uiteraard zal het pas worden verhuurd nadat de verbouwing af is gerond.

Mocht u na het lezen van de advertentie de onderneming willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.