Café in Nootdorp te koop

Adres
Dorpsstraat 27
2631CR Nootdorp

Vraagprijs
VERKOCHT €0,- voor Goodwill, Inventaris en Huurdersbelang

Huurprijs
VERKOCHT € 0,- ex BTW per maand

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 185 m2

Aantal zitplaatsen
+/- 50 zitplaatsen

Verplichtingen
Brouwerij en speelautomaten

Website
https://www.cafemnbroer.nl/


Omschrijving

Café “M’n Broer” is dé plek waar menig inwoner uit Nootdorp uit is gegaan. Een gezellig modern Café waar ruimte is voor Darts, mooie bieren en goede muziek!

Huidig ondernemer is ook eigenaar van Restaurant “Tante Boefie” in Pijnacker en wil hier meer zijn focus op leggen. Hierdoor heeft hij na 6 jaar Café “M’n Broer” besloten een opvolger te zoeken voor het Café! Een opvolger die op zoek is naar een goed lopend café waar hij zijn of haar gasten een feestelijke avond kan bezorgen.

Café “M’n Broer” is in 2020 opgefrist en heeft op de begane grond een lange bar, 5 dartbanen (met 10 dart teams) en een compacte keuken. Het geheel is akoestisch geïsoleerd waardoor het geschikt is voor live muziek en is voorzien van zeer goede licht en geluidsinstallatie én airco. Op de eerste verdieping zijn de dames en heren toiletten en een kantoorruimte.

Dit is echt een turn-key café bedrijf waar zeker nog ruimte is om de omzet te vergroten door bijvoorbeeld meer speciaal-bieren en
eventueel bar-food of kleine gerechten te gaan verkopen maar ook door meer thema avonden te organiseren en de openingstijden te verruimen. Verder is er een zeer lucratieve kortingsovereenkomst met Brouwerij AB-Inbev welke over dient te worden genomen.

Café “M’n Broer” is nu van maandag t/m donderdag geopend van 17.00-01.00, op vrijdag van 17.00-04.00 en op zaterdag van 22.00-04.00 en is dicht op zondagen. Voor commerciële horecabedrijven gelden in Nootdorp geen vastgestelde openingstijden. Iedere
ondernemer is vrij om zijn eigen openingstijden te bepalen.

Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.