Café/restaurant 490 m2 in Pijnacker-Nootdorp

Adres
Oostlaan 15
2641DK Pijnacker

Vraagprijs
€ 0

Huurprijs
€ 0

Huurborg
3 maanden + BTW

Oppervlakte
490 m

Aantal zitplaatsen
120 restaurant binnen, 60 terras en 50 zaal

Verplichtingen
Géén

Website
https://youtu.be/qWxz4gMPDpY


Omschrijving

Dit mooie horeca object heeft een zeer fraaie ligging in het centrum van één van de snelst groeiende gemeentes in Nederland; Pijnacker-Nootdorp. Door de centrale ligging, brede gevel en gezien het feit dat dit pand ligt aan een drukke doorgaande route is de attentiewaarde zeer goed te noemen. Tegenover het horeca object is het winkelcentrum "de Ackershof" gevestigd met voldoende parkeergelegenheid en goede aansluiting op het openbaar vervoer.

Het object bestaat uit een café/restaurant met een bar en restaurant gedeelte met totaal 120 zitplaatsen, een grote en een kleine zaal voor diners of bijeenkomsten. Aan de brede gevel en op de binnenplaats zijn er 2 gezellige terrassen met in totaal 60 zitplaatsen. De keuken is zeer ruim opgezet en beschikt over voldoende apparatuur en opslagruimte.

Op dit moment is de onderneming slechts op aanvraag geopend voor feesten en partijen in afwachting van verkoop. Eventueel is het vastgoed ook te koop.

Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze onderneming, kunt u contact opnemen met Rik Hendriks op 06-83900428 of via rik@dehorecatussenpersoon.nl.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.