Cafetaria in Vlaardingen te koop

Adres
Geuzenplein 3
3132AB Vlaardingen

Vraagprijs
VERKOCHT Goodwill, inventaris en het pand € 400.000,- K.K.

Huurprijs
VERKOCHT € 1.095,- erfpacht per jaar

Oppervlakte
77 m2 bebouwd op 100 m2 grondoppervlakte

Aantal zitplaatsen
12 binnen en 24 op het terras

Verplichtingen
Huur koffiemachine en personeel


Omschrijving

“Danny’s Cafetaria” is sinds 2005 een begrip in Vlaardingen. Dit Cafetaria heeft een prachtige ligging en uitstekende bereikbaarheid midden op het parkeerterrein bij Metrostation Vlaardingen West, bedrijventerrein de “Gevulde Hand”, recht tegenover het Geuzencollege, en aan de dichtbevolkte Westwijk (12.000 inwoners).

“Danny’s” heeft een grote verscheidenheid qua gasten; scholieren, bedrijven van het bedrijventerrein, omwonenden, gebruikers van de Metro etc. Mede dankzij deze diversiteit is er op elk moment van de dag bedrijvigheid. De aanwezige apparatuur is zeer goed onderhouden en is als het ware instap-klaar.

Bij de overname hoort ook het pand, op grond van de Gemeente en is middels een recht van opstal met erfpacht met in ieder geval een looptijd tot 24-1-2055. De erfpacht voor het gebruik van de grond wordt elke 5 jaar vastgesteld en is momenteel € 1.095,- per jaar.

Huidige ondernemer wil zijn toekomst anders inkleuren en heeft daarom gekozen om zijn onderneming over te willen dragen. Voor een nieuwe ondernemer liggen hier mooie kansen op uitbreiding van de omzet; door ruimere openingstijden, meer bezorging, een aanvullend assortiment en meer marketing.

Mocht u na het lezen van de brochure te willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of via 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.