Cafetaria met Grieks afhaal en bezorg gedeelte te koop in IJsselstein.

Adres
Televisiebaan 102
3402VH IJsselstein

Vraagprijs
€ 0 op aanvraag beschikbaar

Huurprijs
€ 1.565,-

Huurborg
3 maanden

Oppervlakte
80 m2

Aantal zitplaatsen
24

Verplichtingen
Géén


Omschrijving

Dit cafetaria zit naast een grote supermarkt en heeft een gunstige ligging aan een doorgaande weg in een woonwijk. Voor de deur zijn er voldoende gratis parkeerplekken en ligt naast een school. Deze mooie onderneming is na volledig vernieuwd ingericht in 2016 na brandschade. Huidig ondernemer is vanwege lichamelijke klachten niet meer in staat om de zaak te draaien en wil daarom verkopen. Ondernemer is eind vorig jaar gestart met bezorgen via thuisbezorgd en hier liggen nog zeker kansen voor de toekomst. Ook is er een mogelijkheid om voor het cafetaria een terras te plaatsen van 36m2.

Het cafetaria kan ongewijzigd worden overgenomen maar leent zich ook voor andere soorten fast-food concepten. De bakwand is voorzien van bak en een grillplaat, 2 x 3 frituurmanden, een salamander en een gyrosgrill. Achter de bakwand is nog een ruime voorbereidingskeuken met koel en vriescel.

De openingstijden zijn 7 dagen in de week van 12.00-22.00 en de onderneming heeft een oppervlakte van ruim 80m2 en heeft 24 zitplaatsen binnen. De huur bedraagt slechts € 1.565,- per maand exclusief BTW.

Financiering is mogelijk voor de juiste ondernemer, dit alles wordt besproken in een persoonlijk gesprek.

Mocht u na het lezen van deze advertentie interesse hebben in dit horeca bedrijf neem dan voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen vrijblijvend contact op met Rik Hendriks op 06-83900428 of via rik@dehorecatussenpersoon.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.