Cafetaria 't Kompas op de Landtong in Rozenburg te koop

Adres
Noordzeeweg 1090
3198LT Rotterdam Europoort

Vraagprijs
€ 00,- VERKOCHT voor Goodwill, opstallen en inventaris

Huurprijs
€ 0,- VERKOCHT per maand excl. BTW.

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 35 m2 binnen en 60 m2 overdekbaar terras

Aantal zitplaatsen
Ruim 80 zitplaatsen

Verplichtingen
Géén


Omschrijving

VERKOCHT Tussen de Nieuwe Waterweg en het Calandkanaal ligt de Noordzeeweg. Hier waan je je op een onbewoond eiland, met aan de ene kant grote zeeschepen die voorbij varen en aan de andere kant het Calandkanaal, waar schepen richting het Europoortgebied koersen.

Als bij eb de slibplaten droogvallen, liggen er vaak zeehonden op uit te rusten van de jacht. Veel natuur en vergezichten dus, maar toch zijn alle stadse voorzieningen op een steenworp afstand te vinden. Met zo’n uitzicht heb je weinig poespas nodig, heeft de eigenaar van Cafetaria Het Kompas misschien gedacht. Het is een dankbare plek om te genieten van prettige uitzichten en patatjes, daar op het puntje van de Landtong.

Deze snack spot is opgebouwd uit twee portocabins, omringd door een fijn terras waar je uit de wind en droog geniet van kolossale boten en goede snacks. De gasten van Het Kompas zijn zeer divers, denk dan aan bootspotters, dagjesmensen, motorrijders maar ook vele
andere. Weer of geen weer, elke dag zijn er veel mensen te vinden op de landtong. Het Kompas is een ideale plek om als Horeca ondernemer in overleg met het Havenbedrijf Rotterdam evenementen te organiseren.

Vanwege privé omstandigheden wordt er met spoed gezocht naar een opvolger die de exploitatie wil kopen, pachten of eventueel in huurkoop over wil nemen.

Mocht u na het lezen van de advertentie de onderneming willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.