Casco horeca 200m2 te huur in Maassluis

Adres
Haven 14
3143BB Maassluis

Vraagprijs
€ 0,-

Huurprijs
€ 00,- per maand vrij van BTW

Oppervlakte
+/- 200 m2 met 30 m2 terras

Aantal zitplaatsen
+/- 80 inclusief terras

Verplichtingen
Speelautomaten


Omschrijving

Aan de oude haven in het centrum van Maassluis is deze ruime horecaonderneming te huur. Op dit moment is de onderneming gesloten waardoor de onderneming tegen een lage prijs kan worden overgenomen.

Grillhuis Maassluis is al sinds 1988 een bekende plek om tijdens of na een avondje stappen een broodje shoarma te eten. Daarnaast is er voldoende ruimte om een sfeervol restaurant te creëren waar men ook in de vroege avond kan eten. Er is een gescheiden afhaal gedeelte, hierdoor is er een hoogdrempelige horeca functie met speelautomaten.
Aan de voorzijde van het pand aan het water is er +/- 30m2 aan terras, uitkijkend op de oude haven van Maassluis met het bekende museum schip "de Hudson". Binnen (200 m2) zijn er minimaal 50 zitplaatsen verdeeld over 2 ruimtes, direct bij de entree van de zaak vindt men een lange bar en een open keuken met grill en bak wand. Achterin de onderneming is er nog een productie keuken met een opslagruimte en een koel -en vriescel.

Deze onderneming had in het verleden zeer ruime openingstijden, van zondag t/m donderdag van 10.00-01.00 uur en vrijdag/zaterdag van 10.00-04.00 uur.

Mocht u na het lezen van deze advertentie interesse hebben in dit horeca bedrijf neem dan voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen vrijblijvend contact op met Rik Hendriks op 06-83900428 of via rik@dehorecatussenpersoon.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.