Casco Horeca in Leidschendam

Adres
Sluisplein 13B
2266AV Leidschendam

Vraagprijs
€ 0,-

Huurprijs
€ 0,- Ex BTW per maand

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
283 m2

Aantal zitplaatsen
0 nog te bepalen

Verplichtingen
Géén


Omschrijving

Nu per direct te huur een multifunctionele horecalocatie van circa 283 m², met terras aan de historische Sluis van Leidschendam uitstekend geschikt voor meerdere horecaformules –of concepten.

Het betreft de voormalige winkel- en productieruimte van bakkerij Remmerswaal. In deze inspirerende (werk)omgeving is ruimte voor 283 m² horeca met een mogelijkheid voor een terras van circa 33 m2 aan het water.

De gevel is volledig vernieuwd en kan geheel naar binnen toe geopend worden wat een zeer ruimtelijk en uitnodigend gevoel geeft.
De buurt rondom de Sluis in Leidschendam is uitgegroeid tot een zeer levendig horecagebied met een diversiteit aan leuke restaurants. Aan de voorzijde is direct aan het water een terras aan het Sluisplein van totaal circa 33m² gesitueerd.

Wij bieden u de mogelijkheid om in dit leuke horeca concentratiegebied uw restaurant te kunnen vestigen alsmede mooie activiteiten op en rond het water te ondernemen.

Leidschendam-Voorburg is gelegen precies tussen Den Haag (circa 530.000 inwoners) en Zoetermeer (circa 120.000 inwoners) op de grens van stad en land (Het Groene Hart) en heeft circa 75.000 inwoners, waarvan ruim 65% in de leeftijdscategorie tot 50 jaar. De Vinex wijken Leidschenveen en Ypenburg (totaal circa 50.000 inwoners) liggen op respectievelijk 2 en 7 kilometer afstand. De gemeente is aan het groeien door veel grote meerjarige projecten te realiseren dat voor kansen zorgt door een grotere catchment area.
Kortom: een super locatie aan de Sluis in Leidschendam!

Verhuurder biedt een 5 + 5 jarige huurovereenkomst winkelruimte (7:290BW) aan. Het pand wordt casco opgeleverd en heeft een horecabestemming (categorie 6 volgens de gemeente Leidschendam-Voorburg). De huurprijs bedraagt € 0,= per maand exclusief BTW. Dit pand is tevens het laatste beschikbare pand aan de Sluis. Het is ook mogelijk om opslag/magazijn/kantoor te huren in de achtergelegen ruimte.

Mocht u na het lezen van deze advertentie interesse hebben in deze locatie neem dan voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen vrijblijvend contact op met Rik Hendriks op 06-83900428 of via rik@dehorecatussenpersoon.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.