Casco horeca locatie in Ridderkerk te huur

Adres
Sint Jorisstraat 2
2981GA Ridderkerk

Vraagprijs
VERHUURD € 0

Huurprijs
€ 0 VERHUURD

Huurborg
3 maanden huur + BTW bij EZ of VOF en 6 maanden bij BV of CV

Oppervlakte
250 m2

Verplichtingen
Brouwerij


Omschrijving

VERHUURD Op het randje van het historisch centrum vlakbij de prachtige Singelkerk in het centrum van Ridderkerk is dit zeer ruime hoekpand met meerdere verdiepingen te vinden.

Er is ca 250 m2 horeca beschikbaar en is goed geschikt voor een Grand-café / restaurant met dag en avond functie. De begane grond is nu ingericht met een bar gedeelte en een restaurant gedeelte met een haard en een half open keuken. Op de eerste etage is een mooie ruimte voor vergaderingen, feesten en partijen.

Bij het gehuurde hoort ook een zeer ruime 2 kamer woning met eigen ingang de woning is ca 90 m2 en heeft een dakterras en uitzicht op de Singelkerk.

• Horeca 250 m2 en woning +/- 90m2
• Huur € 2.500,- per maand incl woning
• Géén overnamekosten
• Historisch centrum van Ridderkerk en op het randje van het winkelgebied
• Voldoende parkeergelegenheid in omgeving
• Brouwerij verplichting

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.