Casco Horecaruimte Winkelcentrum Walburg in Zwijndrecht

Adres
Dollard 54-76
3332EE Zwijndrecht

Vraagprijs
€ 0,- er is geen overname

Huurprijs
€ 0,- per maand ex. BTW

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
740 m2

Aantal zitplaatsen
>300

Verplichtingen
Géén


Omschrijving

VERHUURD Casco Horecaruimte van 740 m2 gelegen op de 2e verdieping in Winkelcentrum Walburg te Zwijndrecht. De ruimte is bereikbaar via een zelfstandig entree op de begane grond met trappenhuis en liftinstallatie.

Het object valt binnen het bestemmingsplan "Walburg" met als bestemming centrum. Deze bestemming biedt ruimte aan Horeca in de categorieën A of B, hieronder vallen onder andere Restaurants, Grand Café’s en bijvoorbeeld ook Fast Food. Een volledig overzicht is op aanvraag beschikbaar. Er zijn mogelijkheden om de ruimte van meer raampartijen en zelfs een zeer ruim dakterras te voorzien.

Winkelcentrum Walburg is het grootste en sterkste winkelcentrum van Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht. Het centrum heeft in 2019 een revitalisatie ondergaan. Tevens is door de gemeente Zwijndrecht het openbare parkeerterrein geheel opnieuw ingericht.
Winkelcentrum Walburg is een dynamisch winkelcentrum met een compleet en gevarieerd winkelaanbod. In de nabijheid van deze ruimte zijn o.a. Big Bazar, Xenos, een kapper, een administratiekantoor en een tweetal sportscholen gevestigd.

Het winkelcentrum is zowel per auto als met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Het NS-station Zwijndrecht bevindt zich op ca. 15 minuten loopafstand. Rondom het winkelcentrum bevindt zich een openbaar parkeerterrein. Parkeren is gratis.

Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.