Coffee concept in Rotterdam verkocht

Adres
Nieuwe Binnenweg 125H
3014GJ Rotterdam

Vraagprijs
€ 0 Verkocht 1 juni 2022 - Niet meer beschikbaar!

Huurprijs
€ 0 Verkocht 1 juni 2022 - Niet meer beschikbaar!

Oppervlakte
130 m2

Aantal zitplaatsen
56 zitplaatsen binnen en 60 terras

Verplichtingen
Personeel

Website
https://www.lilithcoffee.nl/


Omschrijving

Verkocht 1 juni 2022 - Niet meer beschikbaar! Menig Rotterdammer is bekend met Lilith Coffee op de Nieuwe Binnenweg en dan met name vanwege het All-Day-Breakfast concept met geweldige koffies en heerlijke American Style Pancakes. Lilith Coffee wordt vaak genoemd als Hot-Spot door flink wat magazines en sociale media platforms.

Voor de gevel is het sfeervolle terras met 60 zitplaatsen, hier kun je een groot gedeelte van de altijd levendige Nieuwe Binnenweg overzien. Binnen zijn er 56 zitplaatsen en valt de donkere Rock achtige uitstraling op die goed aansluit bij het Lilith logo en de gehele beleving. Vanuit de open keuken worden 100% vegetarische gerechten geserveerd met hoge zogenoemde “instagrammability”.

Huidige eigenaresse heeft besloten om haar Rotterdamse kindje het liefst te willen verkopen aan iemand die het verder door wil laten groeien. Sinds 2 jaar heeft ze ook Pele Surf Shack op het strand van Hoek van Holland waar ze haar volledige focus op wil gaan leggen.

Lilith Coffee kan zeker goed voort worden gezet, de cijfers zijn zeer goed te noemen. Een nieuwe eigenaar zou het eventueel nog kunnen uitbreiden door ook in de avond open te zijn. Op dit moment is Lilith enkel open van maandag t/m zondag van 9.00-17.00. Daarnaast is het concept zeker geschikt om in de toekomst uit te breiden naar meerdere vestigingen en is het als merk geregistreerd.

Verkocht 1 juni 2022 - Niet meer beschikbaar!

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.