Coffee Corner / lunchroom in de Binckhorst Den Haag

Adres
Regulusweg 11
2516ac Den Haag

Vraagprijs
€ 0

Huurprijs
€ 0,- ex BTW

Oppervlakte
180 m2

Verplichtingen
Geen


Omschrijving

Deze Coffee Corner is gelegen in het fantastische kantoorpand de Haagse Veste II op de Binckhorstlaan. Dit pand heeft een totale oppervlakte van circa 13000 m2 verdeeld over 11 verdiepingen, het dient als bedrijven verzamelgebouw. In het pand zijn verschillende ondernemers gevestigd.

De Coffee Corner is gevestigd in de entree van het kantoorpand. Bezoekers en huurders moeten langs de Coffee Corner om bij de lift/trap te komen om de kantoren te bereiken. De zaak is gestart in mei 2017. Er is een compleet nieuw interieur aangeschaft, zowel aan de voorkant als in de keuken. De onderneming is ruim opgezet met aansluitend een trap naar de entresol welke ideaal is voor aparte gezelschappen.

De keuken is voorzien van goede apparatuur en uitermate geschikt voor catering! Door privéomstandigheden is de huidige eigenaar op zoek naar opvolgers. De zaak heeft een terras met circa 25 zitplaatsen welke zowel zomers als ’s winters gebruikt mag worden.

Kortom een hele leuke instapklare zaak voor een leuke nieuwe barista/ ondernemer. Oplevering zonder (leveranciers)verplichtingen.

Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze onderneming, kunt u contact opnemen met Rik Hendriks op 06-83900428 of via Rik@dehorecatussenpersoon.nl.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.