De Pianobar in Naaldwijk te koop

Adres
Herenstraat 3
2671HX Naaldwijk

Vraagprijs
€ 175.000,-

Huurprijs
€ 4.044 Ex BTW per maand

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 140 m2 BG en +/- 18 m2 1e etage

Aantal zitplaatsen
54 zitplaatsen binnen en 60 terras

Verplichtingen
Op aanvraag beschikbaar


Omschrijving

VERKOCHT De Pianobar is een begrip in én rond het Westland, in de afgelopen 20 jaar hebben zeer veel gasten een mooie avond in De Pianobar beleefd. Nu na 20 jaar willen huidige ondernemers de Pianobar verkopen om zo hun focus hun andere horecabedrijven te kunnen leggen.

De Pianobar is een gastvrije bar waar een mooie gerechten worden geserveerd in combinatie en waar het qua sfeer na het diner opschuift naar een bar functie tot in de late uurtjes. Deze onderneming draaide mooie omzetten en is zeker met huidig concept goed voort te zetten.
Tegelijkertijd leent het zich ook gezien de gunstige ligging ook zeker voor andere concepten waarbij eten en lunch een grotere rol kunnen spelen. De onderneming bestaat uit de begane grond van ongeveer 140 m2, hier vind je de bar, Piano, keuken, herentoilet en op de eerste etage van +/- 18 m2 met een opslagruimte, dames toilet en de kelderbierinstallatie.

De Pianobar is gevestigd in een hoekpand in het centrum van Naaldwijk, een plek waar veel passanten langs komen te voet, fietsend of met de auto. Het terras is gedeeltelijk overdekt en uitgerust met heaters waardoor het al snel heerlijk vertoeven is.

Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.