Eetcafe in Delft te huur

Adres
Nieuwe Langendijk 50A
2611VL Delft

Vraagprijs
€ 0 VERHUURD

Huurprijs
€ 0,- VERHUURD per maand excl. BTW.

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 50 m2

Aantal zitplaatsen
+/- 10 zitplaatsen binnen

Verplichtingen
Speelautomaten en Brouwerij Heineken middels huur


Omschrijving

Aan de rode loper vanaf de parkeergarage "Markt" naar het Blauwe Hart en de binnenstad van Delft bieden wij deze Horecaruimte te huur aan. Tot voor kort was hier Phoenix Pasta Lounge gevestigd, een eetcafé waar men een goed glas wijn met Italiaanse gerechtjes kon nuttigen.

Aan de gevel van het Café is er een terras met 5 tafels wat het hele jaar mag blijven staan en op de middenberm is ook nog ruimte voor een zomers terras met 12 tafels. De laatste ondernemer had een vergunning met daarin vrije sluitingstijd op maximaal 4 dagen per week. Een nieuwe ondernemer zal deze ruime vergunning weer aan moeten vragen bij de Gemeente Delft.

Het geheel is afgelopen jaar volledig verbouwd en kan eenvoudig aan worden gepast aan een ander concept. In de huurovereenkomst is een speelautomatenverplichting en de verplichting om als pils op tap Heineken te schenken.

Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.