Eetcafe in Vlaardingen te pacht

Adres
Eendrachtstraat 23A
3134GJ Vlaardingen

Vraagprijs
€ 2.500,- voor huurdersbelang

Huurprijs
€ 1.600,- per maand ex. BTW

Huurborg
3 maanden

Oppervlakte
+/- 85 m2

Aantal zitplaatsen
+/- 30 zitplaatsen

Verplichtingen
Speelautomaten


Omschrijving

VERHUURD In dit eetcafé was tot een aantal jaar geleden beter bekend als Hendrik’s Huyskamer. Een eetcafé waar mensen vanuit het hele land naar toe kwamen om hier Oud Hollandse gerechten zoals stamppot met draadjesvlees te nuttigen.

Op dit moment is de onderneming gesloten en is het een mooie kans voor een ondernemer die een overzichtelijk horecabedrijf wil beginnen. De ruimte leent zich zeer goed om er bijvoorbeeld een eetcafé met van te maken met mooie speciaal bieren en een lekkere hap eten. Maar andere concepten zijn hier ook zeker goed toe te passen!

De onderneming heeft ruimtes, een bar gedeelte en een "restaurant" gedeelte. Vanaf de bar loopt men de praktisch ingedeelde ruime keuken in, de vorige eigenaar verzorgde ook catering vanuit deze locatie.

De pacht bedraagt € 1.600,- per maand Exc. BTW, daarnaast wordt er een bedrag gevraagd voor het huurdersbelang van € 2.500,- en een waarborg van 3 maanden.

Mocht u na het lezen van de advertentie de onderneming willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.