Eetcafé met woonruimte in het centrum van Vlaardingen te huur

Adres
Brede Havenstraat 4
3131BC Vlaardingen

Vraagprijs
€ 0 overname huurdersbelang en inventaris op aanvraag

Huurprijs
€ 00,- per maand ex. BTW

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
130 m2

Aantal zitplaatsen
circa 60 binnen en circa 30 op het terras

Verplichtingen
Brouwerij AB-Inbev middels de huur


Omschrijving

VERHUURD

Dit eetcafé is bij vele mensen in de regio van Vlaardingen bekend als “Malle Babbe”. Inmiddels is het eetcafé gesloten en wordt er een nieuwe huurder gezocht om hier weer nieuw leven in te blazen.

Het pand leent zich uitermate goed voor een dag en avond concept. Een concept waarin bieren en andere dranken gecombineerd met kleine gerechtjes een hoofdrol vervullen. Maar er zijn ook zeker andere concepten denkbaar in dit sfeervolle pand.

De boven het eetcafe gelegen woning hoort als bedrijfswoning bij het gehuurde. De woning heeft 2 slaapkamers, een opslagruimte, woonkamer met open keuken en badkamer met douche en toilet. Boven de woning is nog een ruime opslagzolder.

Gezien de ligging in het horeca concentratiegebied zijn er veel mogelijkheden met deze locatie. De verhuurder is brouwerij AB-InBev en er zal bij de selectie van de huurder ook worden gevraagd om een gedegen ondernemingsplan en de voorkeur gaat uit naar concepten waarbij de verwachte bierafname hoog zal zijn.

Mocht u na het lezen van deze advertentie interesse hebben in dit horeca bedrijf neem dan voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen vrijblijvend contact op met Rik Hendriks op 06-83900428 of via rik@dehorecatussenpersoon.nl.


Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.