Eetcafe Westpoort verkocht

Adres
ABC Westland 101
2685DB Poeldijk

Vraagprijs
€ 0 VERKOCHT

Huurprijs
€ 0 VERKOCHT

Huurborg


Oppervlakte
148

Aantal zitplaatsen
90


Omschrijving

Eetcafé Westpoort is een sfeervol tijdloos ingericht eetcafé met een overdekt terras boven het water. Goed bereikbaar aan de rand van het bedrijvenpark “ABC Westland” in Poeldijk, goed zichtbaar vanaf de weg van Den Haag naar Hoek van Holland. Parkeren kan goed voor de ingang op een ruime gratis parkeerplaats met 80 plekken waardoor het eetcafé ook goed gebruikt kan worden voor feesten, vergaderingen en bedrijfsevenementen.

Mocht u na het lezen van deze advertentie interesse hebben in dit horeca bedrijf neem dan voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen vrijblijvend contact op met Rik Hendriks op 06-83900428 of via Rik@dehorecatussenpersoon.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.