Fast Food Restaurant in Den Haag te koop

Adres
Pluvierstraat 402
2583KJ Den Haag

Vraagprijs
Tegen elk aannemelijk bod € 0

Huurprijs
€ 1.515,- ex BTW per maand

Oppervlakte
+/- 120 waarvan 90 m2 binnen en een aparte een opslagruimte van 30m2 aan de grote achtertuin

Aantal zitplaatsen
+/- 16 binnen (meer zitplaatsen is mogelijk) en +/- 10 terras

Verplichtingen
Op aanvraag beschikbaar

Website
https://smokeybrothers.nl/


Omschrijving

In een hoekpand op een mooie zichtlocatie aan de Pluvierstraat zit Smokey Brothers. Hier komen gasten voor de lekkerste spareribs, perfecte hamburgers of een goede snack. Met een heerlijk terras aan de straat, vlakbij de duinen, is het ook in trek bij strandgangers om na een dagje strand op de terugweg naar huis nog even wat te eten.

Smokey Brothers laat vanaf de start mooie omzetten zien en menig omwonende laat zijn maaltijden bezorgen of haalt hier wat lekkers op. Er is hier sprake van laagdrempelige horeca. De onderneming is zonder aanpassingen verder te exploiteren, maar het kan eventueel ook veranderd worden naar een ander concept, zoals een Grieks (bezorg)restaurant, Sushi to go of een pizzeria.

Aan de achterzijde is een ruime betegelde achtertuin met een opslagruimte van ongeveer 30 m2 met een eigen uitgang en huisnummer aan de Doggersbankstraat 40. De huidige ondernemer wil een andere uitdaging aangaan buiten de horeca en heeft daarom besloten zijn onderneming te willen verkopen.

Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.