Goed lopend bezorgrestaurant ter overname

Adres
Verheijstraat 177
3131DS Vlaardingen

Vraagprijs
€ 0

Huurprijs
€ 0

Huurborg


Oppervlakte
70 m2

Verplichtingen
Géén


Omschrijving

Goed lopend bezorgrestaurant ter overname in Vlaardingen. De keuken ligt logistiek op een zeer goede locatie er kan vanaf hier een groot gebied met consumenten bediend worden. Het pand is nu volledig ingericht als Aziatische keuken, maar ieder concept zou hier van start kunnen gaan.
Met een kleine verbouwing zou er desgewenst ook ruimte en extra omzet gecreëerd kunnen worden om tafels en stoelen te bedienen of om catering activiteiten te benutten. Het pand is zeer ruim en heeft een gunstige huur, deze bedraagt 0,- euro per maand ex btw. Huidige omzet indicatie is .000,- euro per jaar (aantoonbaar) en groeiende. Huidige ondernemer heeft 2 ondernemingen en wil zijn focus op de eerste onderneming in Rotterdam houden.
De vraagprijs is 0.000,- euro, echter wordt de naam en de voertuigen niet mee verkocht en zal een koper merkuitingen moeten verwijderen. Een perfecte kans voor een startende ondernemer die in een snelgroeiende bezorgmarkt in dit pand een start wil maken. Er zijn los van de huurprijs geen verdere huur of lease contracten, ook hoeft er geen personeel overgenomen te worden.

Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.