Goedlopend Café te koop in Hazerswoude-Rijndijk

Adres
da Costasingel 40
2394bl Hazerswoude-Rijndijk

Vraagprijs
€ 0

Huurprijs
€ 0,- per maand excl. BTW

Oppervlakte
90 m2 exclusief extra garagebox (16m2)

Aantal zitplaatsen
30

Verplichtingen
Speelautomaten


Omschrijving

VERKOCHT VERKOCHT
Café The Piperbag (Doedelzak) in Hazerswoude-Rijndijk wordt op dit moment geëxploiteerd als een sfeervol opgezet café. Huidig ondernemer heeft sinds een paar maanden een tweede onderneming in Alphen aan den Rijn. Omdat hij hier de focus op wil leggen zoekt hij een opvolger voor The Piperbag die wellicht nieuwe kansen aan weet te boren zoals bijvoorbeeld uitbreiding van openingstijden of het serveren van eenvoudige gerechten. Er wordt nu alleen drank verkocht met af en toe en borrelhapje.

In het café is een makkelijk te demonteren rookruimte gebouwd welke voor borrels of grote gezelschappen weg kan worden gehaald. Café The Piperbag zit aan een winkelstraat en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving. Voor het café is een droogloop waaronder een terras met 16 zitplaatsen mogelijk is.

Achter het Café is een opslagruimte waarin een magazijn is gemaakt en de kelderbiertanks liggen, daarnaast is er eventueel ook een aparte garagebox als opslag bij te huren.

Op dit moment zijn de openingstijden dinsdag t/m zaterdag van 16.00 tot sluit (er mogen mensen worden toegelaten tot 01.30)

Voor de juiste kandidaat is eventueel een gedeeltelijke financiering mogelijk.

Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze onderneming, kunt u contact opnemen met Rik Hendriks op 06-83900428 of via Rik@dehorecatussenpersoon.nl.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.