Goedlopende IJssalon in Zoetermeer

Adres
Middelwaard 73
2716cw Zoetermeer

Vraagprijs
€ 79.000,-

Huurprijs
€ 1485,= per maand excl. BTW

Oppervlakte
147 m2

Verplichtingen
Geen


Omschrijving

Verkocht onder voorbehoud. Deze ijssalon, gevestigd in een winkelcentrum Zoetermeer, is reeds vele jaren een begrip in de buurt en de weide omgeving. Zeker zomers weten vele klanten de zaak weten te vinden. In de winter is de zaak geopend voor een lekkere koffie en voor de verkoop van diverse chocolade artikelen.

Dit is een unieke kans om een goedlopende ijssalon over te nemen met een zeer hoog rendement en op een leuke locatie. Het geheel is zo te betrekken zonder enige investering. Alle apparatuur is goed onderhouden.

De ijssalon heeft reeds vele jaren een zeer goede omzet en hoog rendement. De openings/ sluitingstijden tussen 10 uur ’s ochtends en 21.00 uur ’s avonds in de zomer en ’s winters van 10-18.00 uur (maandag gesloten).

De huidige eigenaren willen hun toekomst gaan richten op andere zaken en hebben daardoor besloten om deze mooie ijssalon te gaan verkopen. Wij zijn dan ook op zoek naar een ervaren horeca ondernemer of echtpaar die op deze locatie een mooie winstgevende zaak wil runnen.
Op dit moment wordt het ijs geproduceerd in een externe locatie, maar er is een mogelijkheid tot het maken van een ijsproductie-keuken om ter plekke zelf het ijs te kunnen bereiden.

Nadere informatie: Rik Hendriks 06-83900428 of rik@dehorecatussenpersoon.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.