Grand Café Victoria in Den Haag verkocht

Adres
Prins Hendrikplein 10
2518JB Den Haag

Vraagprijs
€ 0 Inmiddels verkocht

Huurprijs
€ 0 Inmiddels verkocht

Oppervlakte
0 Inmiddels verkocht

Aantal zitplaatsen
0 Inmiddels verkocht

Verplichtingen
0 Inmiddels verkocht


Omschrijving

Inmiddels is Grand Café Victoria verkocht en zal hier eind 2023 - begin 2024 Future Bistro L'amour Toujours worden geopend.

Dit historische Grand Café is ideaal gelegen op het bruisende Prins Hendrikplein, een van de meest geliefde pleinen in Den Haag. De locatie biedt een perfecte mix van gezelligheid en elegantie, omringd door charmante winkels, trendy boetiekjes en sfeervolle straten.

Grand Café Victoria staat bekend om zijn warme en uitnodigende sfeer. De klassieke inrichting en het prachtige interieur creëren een unieke ambiance waar gasten keer op keer voor terugkomen. Het is de ideale plek voor diners, borrels, feesten en evenementen.

Dit grand cafe beschikt over een ruime bar, een gezellig terras, een goed uitgeruste keuken en een grote eetzaal. De mogelijkheden zijn eindeloos, van uitgebreide diners tot intieme bijeenkomsten.

Inmiddels is het verkocht, mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.