Grandcafé Binnen op de Boulevard van Scheveningen te koop

Adres
Strandweg 29A-31A
2586JW Den Haag

Vraagprijs
VERKOCHT € 0,-

Huurprijs
€ 0 exclusief BTW

Oppervlakte
+/- 354 m2 waarvan 175 m2 overdekt terras

Aantal zitplaatsen
+/- 104 overdekt en +/- 30 op het gevelterras

Verplichtingen
Brouwerij AB-Inbev op basis van de huurovereenkomst


Omschrijving

VERKOCHT Gelegen aan de levendige boulevard van Scheveningen, direct onder het Kurhaus, is "Grandcafé Binnen" ideaal gepositioneerd om te profiteren van het grote aantal toeristen dat jaarlijks deze badplaats bezoekt. De nabijheid van populaire toeristische attracties en het prachtige strand maken het een aantrekkelijke bestemming voor zowel binnenlandse als buitenlandse gasten.

Het interieur van Grandcafé Binnen straalt een warme en gastvrije sfeer uit, waardoor gasten zich direct thuis voelen. Met een stijlvolle inrichting en een prachtig uitzicht wist het vele bezoekers te verleiden.

Het restaurant wordt verkocht inclusief een volledig uitgeruste keuken en inventaris. Vanwege omstandigheden heeft huidige ondernemer ervoor gekozen om de onderneming gesloten te houden tot er een koper is. Grandcafé Binnen is vanwege de mogelijkheid om zeer ruime openingstijden te hebben en de ligging onder het Kurhaus, direct naast Crazy Piano's voor vele concepten geschikt.

Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.