Grandcafé Restaurant in Schiedam ter overname

Adres
Schiedamseweg 26
3121JH Schiedam

Vraagprijs
€ 0,- op aanvraag

Huurprijs
€ 0,-

Huurborg
3 maanden huur

Oppervlakte
184 m2

Aantal zitplaatsen
72 binnen en 20 op het terras

Verplichtingen
In overleg

Website
http://oude-raedthuys.nl/


Omschrijving

Dit mooie pand uit 1890 diende ooit als raadhuis en is nu een sfeervol Grandcafé/Restaurant 't Oude Raedthuys. Op de begane grond vind je de bar, de open keuken en de oude raadszaal wat nu dienst doet als restaurant. Op de 1e etage is een sfeervolle zaal met eigen bar en sanitair waardoor deze uitermate geschikt is voor vergaderingen, feesten en partijen.

De onderneming heeft een grote groep vaste gasten uit de wijde omgeving, is goed te bereiken met openbaar vervoer en heeft veel gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Het restaurant is 6 dagen per week open en heeft van april tot oktober een mooi en zonnig terras aan de voorzijde. De keuken is ruim opgezet en zeer functioneel ingericht en kan een grote capaciteit aan. Aan de achterzijde van het pand zit het goedlopende winkelcentrum ‘Hof van Spaland’. Huidig exploitant is ook eigenaar van het vastgoed, dit is op termijn ook over te nemen.

Het pand leent zich voor vele horeca concepten, denk hierbij bijvoorbeeld aan een 3 gangen keuzemenu concept of een hoger segment restaurant. Maar ook voor andere functies dan horeca is het geschikt, bijvoorbeeld een kantoor voor een notaris, advocaten of makelaars.

Mocht u na het lezen van deze advertentie meer informatie willen ontvangen of om een bezichtiging te plannen, neem dan contact op met Rik Hendriks op 06-83900428 of via rik@dehorecatussenpersoon.nl.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.