Groot eetcafé in Tholen te koop

Adres
Kaaij 3- 5
4691EE Tholen

Vraagprijs
€ 0 VERKOCHT

Huurprijs
€ 0,- per maand Excl. BTW.

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
190 m2

Aantal zitplaatsen
100 binnen en 60 op het terras

Verplichtingen
Speelautomaten middels huur


Omschrijving

ONDER VOORBEHOUD VERKOCHT The Sixties gelegen aan het horecaplein van het toeristische Tholen, wordt op dit moment als eetcafé geëxploiteerd. De hoge isolatiewaarde (100DB), hoogwaardige geluidsapparatuur en airconditioning maakt het ook mogelijk bands op te laten treden.

Er wordt bier getapt middels een kelderbiersysteem wat in bruikleen is van Heineken, de barfunctie is zeker in de weekenden erg groot. De openingstijden zijn van woensdag t/m maandag van 12.00-02.00 uur, dit is eventueel uit te breiden met ook de ochtenden en de dinsdag. Huidig concept kan direct worden overgenomen en heeft zijn succes bewezen, maar de inrichting maakt ook een ander concept mogelijk. Denk hierbij aan een Grieks restaurant, Sushi restaurant, Familierestaurant, Pizzeria of Steakhouse. De cijfers zijn inzichtelijk indien interesse concreet is.

Het totale oppervlakte van de onderneming is circa 190 m2, als volgt ingedeeld;

1) Entree op begane grond, bestaat uit podium, bar en 42 ruime zitplaatsen.
2) Toiletten op de begane grond.
3) Op de eerste verdieping / vide zijn er 52 zitplaatsen en is er een praktische keuken van +/- 20 m2.
4) Een ruim terras aan de voorzijde van het restaurant waar nu 60 ruime zitplaatsen zijn.

Mocht u na het lezen van deze advertentie interesse hebben in dit horeca bedrijf neem dan voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen vrijblijvend contact op met Rik Hendriks op 06-83900428 of via rik@dehorecatussenpersoon.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.