Groot restaurant in Vlaardingen VERKOCHT

Adres
Markt 21
3131CR Vlaardingen

Vraagprijs
€ 0 Inmiddels verkocht

Huurprijs
€ 2.532,- ex BTW per maand

Oppervlakte
+/- 425 m2 binnen (volgens WOZ) en 50 m2 terras

Aantal zitplaatsen
+/- 85 in het restaurant (45 voor en 40 achter) en 40 op het terras

Verplichtingen
Overname van personeel

Website
https://www.proostbijelloco.nl/


Omschrijving

INMIDDELS VERKOCHT

In een prachtig statig pand, dat vroeger dienst deed als de Tapperij van Van Toor Distilleerders in 1883, bevindt zich nu "Restaurant Proost bij El Loco". Dit veelzijdige restaurant serveert met een Spaanse twist heerlijke gerechten. Gasten komen hier graag voor een borrel of een heerlijk diner, zowel met z'n tweeën als in grotere groepen.

Het huidige concept van het restaurant kan zonder problemen worden voortgezet, eventueel aangevuld met lunch, maar de ruimte biedt ook mogelijkheden voor andere concepten. Denk bijvoorbeeld aan een themarestaurant of een proeflokaal met een knipoog naar het verleden als distilleerderij, of zelfs een Aziatisch concept.

Het terras, met meer dan 50 zitplaatsen, bevindt zich aan het marktplein, tegenover de kerk en naast het oude stadhuis waar veel mensen in Vlaardingen zijn getrouwd. Er zijn voldoende parkeervoorzieningen in de omgeving en gasten kunnen met de auto voor de deur worden afgezet.

Het restaurant beschikt over een exploitatievergunning, terrasvergunning en drank- en horecavergunning. Momenteel is het restaurant vijf avonden per week geopend, maar volgens de vergunning kan het zeven dagen per week worden geëxploiteerd van 7:00 uur tot 1:00 uur, en in het weekend zelfs tot 2:00 uur.

Huidig onderneemster heeft besloten een nieuw avontuur aan te willen gaan waardoor ze heeft gekozen om "Proost" te willen verkopen.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.