Groot restaurant met terras in Sliedrecht te koop

Adres
P.C. Hooftlaan 7
3362TV Sliedrecht

Vraagprijs
€ 0 Tegen elk aannemelijk bod

Huurprijs
€ 0 op aanvraag beschikbaar

Huurborg
Drie maanden huur

Oppervlakte
240 m2

Aantal zitplaatsen
+/- 150

Verplichtingen
Kantine functie voeren op het moment dat de sporthal gebruikt wordt


Omschrijving

Verkocht!

Dit mooi ingerichte horecabedrijf is vanwege een faillissement tegen elk aannemelijk bod over te nemen. Het bedrijf is vanuit een casco situatie verbouwd en volledig ingericht en nog géén jaar open geweest.

Het geheel bestaat uit 3 delen, een ijswinkel (18 m2), een bar met kantine functie voor de sporthal (58 m2) en het restaurantgedeelte (163 m2) met groot afgeschermd terras (182 m2). Vanuit de verhuurder is er de eis om de kantine-bar voor de sporthal open te hebben als er activiteiten in de hal zijn. In ruil hiervoor is er een lage huur overeen te komen.

De ruimte en inrichting leent zich voor vele concepten, van een Pannenkoeken restaurant tot een modern Grand-Café.

Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze locatie, kunt u contact opnemen met Rik Hendriks op 06-83900428 of via Rik@dehorecatussenpersoon.nl vermeld hierbij dan de objectcode ID 3071.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.