Het Punt in Ter Aar VERKOCHT

Adres
Kerkweg 18
2461GD Ter Aar

Vraagprijs
Bod gevraagd voor Goodwill, Inventaris en huurdersbelang 0

Huurprijs
€ 4.573,- vrij van BTW per maand

Oppervlakte
+/- 535 m2: Grote zaal 310 m2, kleine zaal 122 m2, hal 103 m2 en 62 m2 terras

Aantal zitplaatsen
290 binnen een 50 op het terras

Verplichtingen
Brouwerij Grolsch

Website
https://partycentrumhetpunt.nl/


Omschrijving

Centraal gelegen tussen Amsterdam, Den Haag en Utrecht vind je het sfeervolle "Het Punt". Een schitterende en goed bereikbare locatie aan de Kerkweg 18 in het gezellige Ter Aar. Het Punt beschikt over twee zalen voor gezelschappen vanaf 10 gasten. Voor bruiloften en partijen tot aan zakelijke bijeenkomsten zijn deze ruimtes zeer geschikt.

In de kleine zaal is er ruimte voor 90 zitplaatsen binnen, 50 op het terras en staand kunnen er 200 personen binnen en 100 op het terras. In de grote zaal is er ruimte voor 200 zitplaatsen en staand is er ruimte voor 500 personen.

De grote zaal is voorzien van een professioneel vast podium en wordt regelmatig gebruikt voor optredens en feesten. Onder het podium is een opslagruimte en in het pand zijn er voldoende toiletten, een praktische keuken en er is ook omkleed ruimte.

Huidig ondernemer heeft het voornemen om wat dichter bij huis te gaan ondernemen en wil deze onderneming verkopen

Mocht u na het lezen van deze advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of via 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.