Hip horecabedrijf op het Stationsplein van Schiedam Centrum ter overname

Adres
Stationsplein 3
3112HJ Schiedam

Vraagprijs
€ 0,- VERKOCHT voor Goodwill en Inventaris

Huurprijs
€ 1.284,- ex BTW per maand

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 72 m2

Aantal zitplaatsen
+/- 20 binnen en +/- 20 op het terras

Verplichtingen
Géén


Omschrijving

VERKOCHT Dit leuke Horecaconcept richt zich op het serveren van frisse, hippe en gezonde streetfood gerechten met een hoge Instagrammability. Gasten van Schiedamn bestaan veelal uit passanten en gasten uit de omgeving maar ook afhaal en bezorgen. Het bedrijf kan voort worden gezet maar ook redelijk eenvoudig aan worden gepast naar andere concepten zoals bijvoorbeeld als Bubble Tea, Sushi, Poke Bowl, Wok To Go, Vegan of als IJssalon.

De eigenaresse heeft een andere uitdaging in een andere stad op haar pad gekregen waardoor ze heeft besloten om haar “Schiedamn” te verkopen.

Aan de voorzijde ligt een ruim terras met ongeveer 20 zitplaatsen, binnen zijn er ook 20 zitplaatsen en is de open keuken en bar. Het geheel is gezellig en zeer sfeervol ingericht en is de enige trendy en onderscheidende horeca in dit gebied waar op dit moment volop ontwikkelingen plaatsvinden. In de komende 3 jaar worden hier nog zeer veel woningen en bedrijfsruimte gebouwd en ontwikkeld. Deze plannen zijn terug te vinden via klik hier voor meer info over SMAAK Schiedam .

Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.