Horeca paviljoen in Wassenaar

Adres
Duinrellweg
Wassenaar

Vraagprijs
€ 0,- VERKOCHT

Huurprijs
€ 0

Huurborg
€ 0

Oppervlakte
93 m2

Aantal zitplaatsen
50+

Verplichtingen
Geen


Omschrijving

Dit van oudsher bekende zeer bekende paviljoen is gelegen aan een doorgaande weg in Wassenaar, op de looproute van het centrum naar het bekende attractiepark Duinrell. Vele toeristen en dorpsbewoners weten deze weg naar het paviljoen te vinden. Het perceel meet circa 93m² Het bijzonder goed gelegen terras met geeft de mogelijkheid tot het aanbouwen van een serre waardoor de zaak kan worden vergroot. De gemeente Wassenaar heeft hiervoor reeds de toestemming verleend. Het perceel is gelegen op eigen grond, er is dus geen precario hiervoor verschuldigd.

De eigenaresse heeft de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en wil daarom deze zaak verkopen. Er rusten geen verplichtingen op dit bedrijf en er hoeft ook geen personeel te worden overgenomen.

Deze zaak kan ook geëxploiteerd worden met een andere formule bijvoorbeeld als pannenkoekenhuis, maar ook als snackbar of restaurant.

Mocht u na het lezen van deze advertentie interesse hebben in bovenstaand object neem dan voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen vrijblijvend contact op met Rik Hendriks op 06-8300428 of via rik@dehorecatussenpersoon.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.