Horecaruimte aan het water te huur in Alphen aan den Rijn

Adres
Swaenswijkplaats 29
2405AV Alphen aan den Rijn

Vraagprijs
VERHUURD € 0,- voor huurdersbelang en inventaris

Huurprijs
€ 0,- per maand exclusief BTW

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
120 m2

Aantal zitplaatsen
+/- 40 zitplaatsen binnen, ruimte voor een groot terras

Verplichtingen
Géén


Omschrijving

VERHUURD Ter overname horecaruimte van circa 120 m2 met mogelijkheid tot het hebben van een groot terras aan de waterzijde. Deze horecaruimte werd in het verleden succesvol gebruikt voor Italiaans Restaurant Il Delicato Da Nino en heeft een mooie ligging op uitstekende locatie in het centrum van Alphen aan den Rijn. Op deze zeer sfeervolle plek aan de Oude Rijn, direct naast de Swaenswijkbrug passen vele concepten. De ruimte is op dit moment volledig ingericht als restaurant.

De indeling is alsvolgt;

• Entree met toegang tot het restaurant met ontvangstruimte bij het bargedeelte op het hoge gedeelte.
• Aan de voorzijde bij de bar zijn een aantal zitplaatsen.
• Via een trap is het lager gelegen gedeelte van het restaurant.
• Vanuit het restaurant kom je via de ruime schuifpui op het voor terras aan de Oude Rijn en op het plein naast de ophaalburg.
• De keuken zit in de kelder en is volledig ingericht en is ook bereikbaar via de parkeerkelder.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze onderneming, kunt u contact opnemen met Rik Hendriks op 06-83900428 of via rik@dehorecatussenpersoon.nl. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.