Horecaruimte in Arnhem Centrum te huur

Adres
Weverstraat 4
6811EL Arnhem

Vraagprijs
€ 0 VERHUURD

Huurprijs
€ 0,- Per maand ex BTW

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 215 m2

Aantal zitplaatsen
+/- 50 binnen en 12 op het terras

Verplichtingen
Géén


Omschrijving

VERHUURD Deze horecaruimte ligt midden in het winkelgebied naast de H&M en tegenover de Hema. Deze ruimte is vrij gekomen omdat de vorige huurder Burger King verhuist is naar een grotere ruimte verderop in het centrum. Mede door de inrichting van het pand leent deze locatie zich perfect voor een Fast Food Formule.

De horecaruimte is ongeveer 215 m2 groot en heeft ook een kleine kelderruimte. Een groot deel van het oppervlakte als keuken ingedeeld met een brede uitgifte-counter. In het restaurant gedeelte zijn er ongeveer 50 zitplaatsen en aan de gevel is er ruimte voor een terras met 12 zitplaatsen. De keuken is onder andere uitgerust met een grote koel en vriescel, afzuiginstallatie met Ansul brandblusbeveiliging, frituurwand, diverse werkbanken en meer.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.