Horecaruimte in Boskoop te huur

Adres
Bootstraat 6
2771DL Boskoop

Vraagprijs
€ 0 geen overname

Huurprijs
€ 0 Op aanvraag beschikbaar

Huurborg
3 maanden huur

Oppervlakte
+/- 130 m2

Aantal zitplaatsen
+/- 60

Verplichtingen
Speelautomaten


Omschrijving

Café Lion D’or wordt al ruim 40 jaar succesvol als kroeg geëxploiteerd. Menig inwoner van Boskoop en de omliggende gemeenten hebben hier herinneringen gemaakt. De Lion D'or is een café waar je heen gaat voor een kaartje, dobbeltje, biljartje of dartje en natuurlijk een gezellig gesprek met de kastelein aan de bar.

Het café bestaat uit 2 ruimtes van ongeveer 50m2, heeft een ruime keuken van 15m2 en een opslagruimte van 13 m2. Naast het exploiteren van een café leent deze ruimte zich ook goed om er bijvoorbeeld een eetcafé, of om er wat meer restaurant functie.

Vanwege het feit dat de huidige exploitant het onroerend goed heeft verkocht wordt er nu een ondernemer gezocht voor het Café. Voor deze persoon ligt er een mooie kans, er hoeft geen overname te worden betaald. Wel zal een kandidaat een plan moeten hebben waar de verhuurder zich ook in kan vinden.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp. Bezichtigingen alleen op afspraak na contact met de makelaar.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.