Horecaruimte in Hoek van Holland verhuurd

Adres
Prins Hendrikstraat 243B
3151AK Hoek van Holland

Vraagprijs
€ 0 VERHUURD

Huurprijs
€ 0 VERHUURD

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
75 m2

Aantal zitplaatsen
+/- 20 binnen en +/- 10 op het terras

Verplichtingen
Géén


Omschrijving

VERHUURD Aantrekkelijk horecaruimte te huur van +/- 75m² met aan de achterzijde een buitenplaats van +/- 20m² en een achterom (voor de bevoorrading). Met daarbij ook een terras aan de voorzijde, de gezellige hoofdstraat van het bruisende centrum Hoek van Holland.

De ruimte is voorzien van een ideale gevelbreedte van circa 4.30 m. Naastgelegen winkels zijn o.a. Bruna, Zeeman, Lidl, Action, Albert Heijn en de Hema. In de directe omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Mede door de ligging van Hoek van Holland aan het strand, haven, Stena Line, Nieuwe Waterweg, bos en Het Fort, trekken er jaarlijks twee en een half miljoen passanten door Hoek van Holland.

Op dit moment is er een lunchroom gevestigd, maar de ruimte leent zich ook voor vele andere concepten. Denk hierbij bijvoorbeeld Bubble Tea, Sushi of andere vormen van Horeca.

Indeling:

De Horecaruimte heeft een terras aan de voorzijde en is voorzien van een marmeren betegelde vloer, verlichting, keuken, trapkast, toilet en achter(buiten)plaats van circa 20m². De achter(buiten)plaats is ook bereikbaar via de achtergelegen poort.

Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.