Horecaruimte in Maasland VERHUURD

Adres
's-Herenstraat 21
3155SJ Maasland

Vraagprijs
ONDER VOORBEHOUD VERHUURD Géén overnamekosten €0

Huurprijs
ONDER VOORBEHOUD VERHUURD € 3.000,- ex BTW per maand

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 398 m2 totaal incl. 51 m2 opslagruimte en daarnaast nog 100 m2 terras

Aantal zitplaatsen
+/- 77 waarvan 37 in het eetcafé, 40 in de Zaal

Verplichtingen
Géén


Omschrijving

ONDER VOORBEHOUD VERHUURD Op een schilderachtige unieke plek in het centrum van Maasland ligt Café/Restaurant de Pynas. Goed bereikbaar te midden van diverse wandel,- en fietsroutes.

Een plek waar vele gasten zijn geweest voor een kopje koffie, goed glas pils, diner maar ook voor feesten en partijen in de feestzaal. Het Café de heeft een historie die terug gaat tot halverwege de 17e eeuw toen de Pynas als Herberg aan de Napoleon route werd gebruikt.

Voor een nieuwe huurder is dit een prachtige kans om zonder overname kosten te starten op deze prachtige plek! Ook is er de mogelijkheid om de zeer ruime bovengelegen woning erbij te huren voor € 1.250,- per maand.

Het horecabedrijf beschikt over meerdere ruimtes;

• Café gedeelte met kleine praktische keuken
• Ruimtelijke serre
• Feest zaal met zeer ruime keuken en opslag ruimte.
Een zeer ruim en zonnig terras van +/- 100 m2 op op eigen grond.

Neem binnen een kijkje via Youtube:

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.